Unikátna cyklojazda po uzavretej diaľnici

10.05.2014 Prešov

Mesto Prešov je jedným z partnerov nového, zaujímavého a zatiaľ ojedinelého projektu BIKE & TOUR 2014, ktorý sa uskutoční v dňoch 5. – 7.júna 2014. Nepremeškajte jedinečnú možnosť a zaregistrujte sa, počet štartových čísel je limitovaný!
Unikátna CYKLOJAZDA sa uskutoční dňa 7. júna, kedy vyštartujú cyklistické pelotóny z Prešova a Košíc na spoločné stretnutie v strede trasy a podporia rozvoj cyklistiky po netradičnej trase – po diaľnici D1. V tomto čase autá na pár hodín na diaľnici nahradia životnému prostrediu šetrnejšie dopravné prostriedky - bicykle. Spomedzi oboch pelotónov organizátori v závere vyžrebujú po jednom účastníkovi, ktorý poletí do Londýna na úvodné etapy Tour de France. Ide o ojedinelé využitie diaľnice, podľa dostupných informácií diaľnicu pre cyklistov pravidelne uzatvárajú jedine v Chicagu. Súčasťou celého projektu bude aj trojdňové ŠKODA BIKE & TOUR EXPO a medzinárodný workshop BIKE &CITY 2014 venovaný témam mestskej cyklistiky.
Ak sa aj vy chcete aktívne zúčastniť cyklojazdy po diaľnici a stáť pri zrode novej tradície, už teraz sa môžete registrovať na www.bikeandtour.sk, kde zároveň nájdete aj bližšie informácie o podujatí.

Anna Polačková, Mgr.
 

Vyberte región